google-site-verification=78ZgSqA_GCxMl1T-bJyzJWdRFC-mcOMUtTRMmyGJsEs
Farelerle mücadele, hem sağlık hem de maddi kayıplara sebep oldukları için kurtulmak için oldukça önemlidir.
Çünkü bu kemirgenler alalede yapılan yöntemlerle yok edilemezler.
Hızlı hareket ederek ortadan çok çabuk kaybolurlar.
Elastik vücut yapılarına sahip olmaları da istedikleri deliklere girebilmelerini ve saklanabilmelerini sağlamaktadır.
Bu sebeple bireysel hareket ederek zaman harcamak yerine fare ilaçlama şirketleri ile görüşülerek hizmetler alınmalıdır.
Farelerin özellikleri:
Kemirgenler türlerine bağlı olarak farklı şekilde besin ihtiyaçlarını karşılayabilen kemirgendirler.
Çiçek, bitki, ekin kökleri, ağaçlar, yapraklar, insan gıdaları, hayvan yiyecekleri, börtü böcekler ve daha birçok eşya ve maddeyi tüketebilen kemirgenler, bu durumu dişlerinin sağlamlıkları ile kolaylaştırmaktadırlar. Isırdıkları kablolarla yangınlara sebep olan bu kemirgenler, mutfaklardaki gıdalara bıraktıkları dışkıların temasları ile de insanlara hastalık bulaştırabilmektedirler.
Ayrıca çok aç kaldıklarında bu kemirgenler insanlar uyurken, salyalarındaki narkoz etkisini kullanarak, bu kişilerin bir şey hissetmemesini sağlayarak kulak, burun, parmak, dudak gibi ince dokulu yerlerini de ısırmaktadırlar.
Kemirgenler ile mücadele, fare ilaçlama şirketleri tarafından hizmet alınarak mümkündür.
Kemirgen türleri türleri: Milyonlarca fare türü bulunmaktadır. En çok bilinenleri ise; çatı faresi, ev faresi, lağım faresi, kör fare, kanguru faresi, tarla faresi, su faresi, orman faresi, pamuk faresi, yeleli fare, dikenli fare, çöl faresi, çekirge faresidir.
Tüm farelerden kurtulmak için kesinlikle tek bir yönteme başvurulmalıdır; “Fare ilaçlama”.
Bu yöntem sayesinde kemirgenlerin tümüne kısa sürede son verilecektir.
Bu Haşereler Nasıl Yok Edilir?
Fareler ile mücadele için böcek ilaçlama şirketleri istasyon yöntemleri ya da sıvı ilaçlar kullanırlar.
Yağmur, rüzgar gibi dış etkenlerden korunmak amacı ile ya da kedi, köpek gibi hayvanların yaklaşmaması adına kapalı aparatlar içerisinde ilaçların konulması ile yapılan istasyon yöntemi oldukça kolaydır.
Bu kutular, her alana konularak, ilaçları farelerin yemeleri ardından içtikleri sudan zehirlenerek ölmeleri sağlanmaktadır.
Sıvı ilaçlar için ise en önemli konu; farelerin kokudan etkilenmelerini sağlamaktır. Çünkü bu haşereler akciğer solunumu yaparlar ve kokusuz ilaçların bu kemirgenlere hiçbir etkisi olmaz.
Her türden böcekle mücadele hizmetlerinin uygun şekilde gerçekleştirilmesi adına uzman ve profesyonel olarak böcekleri yok etmeye çalışan firmalar ile görüşülmesi ve bu firmaların kesinlikle Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmaları gerekmektedir.
Backlinks Maker provided by prepostseo.com
Son Yorumlar